Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Badkamer accessoires

Badkamerspiegels, opbergkastjes en opbergbakjes, douchegordijnen, badmatten, handdoeken; al deze kleine artikelen bepalen mede de sfeer in uw badkamer.

Voor iedere stijl zijn bijpassende accessoires te vinden. Zo zijn er producten die vooral zeer praktisch zijn in de badkamer zoals spiegels en haakjes. Maar er zijn ook leuke hebbedingetjes op de markt, zoals een wc-bril met lichtjes, grappige douchegordijnen, tijdschrifthouders en radiootjes. Sommige accessoires zijn ook erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld antislip badmatten met diverse leuke prints. Ook het badkussen doet het goed als verjaardagscadeau. De hoofdsteunen zijn gemaakt van foam en gemakkelijk in ieder bad te bevestigen, welke in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.

Zo is er ook de thermospiegel. Deze spiegel verwarmt de badkamer of slaapkamer, droogt handdoeken, verlicht en fungeert ook als pas- en gezichtspiegel. Tegels en sanitair worden, normaal gesproken, voor jarenlang gebruik gekozen. Maar door te wisselen van accessoires kan een badkamer toch af en toe een nieuw jasje krijgen.

Er zijn vele soorten en maten handdoekrekken, badgrepen, toiletrolhouders, reserverolhouders, planchets, hoekplanchets, glashouders, zeephouders, zeepdispensers en handdoekhaken te verkrijgen. Er is voor elk wat wils.

Voor mensen die snel een ander uiterlijk aan hun badkamer willen geven is er het badtextiel en het douchegordijn. Een douchegordijn moet waterafstotend of waterdicht zijn. Daarom worden de meeste douchegordijnen gemaakt van geweven textiel of vinyl.Aannemer nodig voor een verbouwing?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7