Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Dakkapel tips

Dakkapellen plaatsen? Wij hebben voor u 6 tips op een rij gezet voor als u een dakkapel laat plaatsen.

1. Laat u goed informeren
Verschillende dakkapel prijzen, een houten of een kunststof dakkapel, levensduur van een dakkapel, garantietermijn. Het speelt allemaal mee in het maken van een keuze als u een dakkapel laat plaatsen. Breng jouw opties in kaart. Verzamel voldoende informatie en voorkom dat u veel geld uitgeeft aan het plaatsen van een dakkapel die niet aan uw wensen voldoet.

2. Stel een verlanglijstje op
Sta uzelf een moment toe om te dromen over uw ideale dakkapel. Stuur dit wensenlijstje vervolgens naar dakkapelspecialisten en vergelijk de offertes. Wensen bijstellen kan altijd nog. Maar het is zonde om niet de dakkapel te laten plaatsen die u eigenlijk wilt, terwijl die misschien wel betaalbaar is.

3. Betaal niet meer dan nodig!
Vraag altijd offertes aan bij meerdere dakkapelspecialisten bij u in de buurt. Door verschillende dakkapellen specialisten met elkaar te laten concurreren om uw dakkapel worden deze bedrijven gedwongen een zo scherp mogelijke offerte uit te brengen. Dit is in uw voordeel. U staat sterker in de onderhandelingen en kunt flink besparen op het plaatsen van uw dakkapel.

4. Plaats uw dakkapel tegelijk met uw buurman
U krijgt korting als u een dakkapellen specialist met een grotere opdracht kunt benaderen. Ga na of uw buren ook rondlopen met plannen om een dakkapel te plaatsen. Door tegelijk dakkapellen te plaatsen, bespaart u op kosten voor vervoer, mankracht en bijvoorbeeld het huren van een kraan bij het plaatsen van prefab dakkapellen. Zo kunt u tot wel 40 procent op de kosten besparen!

5. Zet gemaakte afspraken duidelijk op papier
Als u gekozen heeft voor een dakkapellen specialist, noteer dan de gemaakte afspraken en check of de dakkapellen specialist het ermee eens is. Dit voorkomt later onduidelijke situaties. Loop na het plaatsen van de dakkapel met de dakkapellen specialist de lijst nog eens na en bekijk of uw dakkapel naar wens is. Het maken van afspraken is belangrijk bij het opstellen van een goede dakkapel garantieregeling met uw dakkapellen specialist.

6. Wees vriendelijk
U kunt met een kleine inspanning uw dakkapellen specialist extra motiveren tijdens het plaatsen van de dakkapel. Beloon goed werk met complimenten. Bied eens wat lekkers aan. U geeft zo de dakkapellen specialist het gevoel dat hij gewaardeerd wordt. Wie vriendelijk behandeld wordt, werkt beter en secuurder. Bovendien blijft u op die manier zelf ook vrolijk tijdens het plaatsen van de dakkapel!Aannemer nodig voor een verbouwing?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7