Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Werkwijze Bricks en al onze vergelijkwebsites.

Eerst vergelijken


Het belangrijkste om te vergelijken is uiteraard de prijs, want waarom zou u meer betalen als het ook voor minder kan? Naast het tarief kunt u bij ons ook klant beoordelingen lezen. Zo krijgt u een objectief beeld.

Om het vergelijken voor u nog makkelijker te maken kunt u gebruik maken van ons keuzehulp menu. Zo vindt u nog sneller de dienstverlener die bij uw eisen past.

Offerte aanvragen


Nadat u onze verschillende dienstverleners met elkaar heeft vergeleken kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze offerte zullen wij u netjes dezelfde dag nog toesturen. Onze offertes zijn een zwart-op-wit bevestiging van het op dat moment gehanteerde tarief door een van onze dienstverleners. Deze offerte is 14 dagen geldig. Mocht de desbetreffende dienstverlener zijn tarief binnen die 14 dagen verhogen dan kunt u gewoon gebruik maken van het geoffreerde tarief.

Bevestiging geven


Wilt u gebruik maken van onze offerte, dan heeft u 2 mogelijkheden om deze te bevestigen:
  1. De button "Direct afspraak maken" die gelijk op de pagina staat nadat u de offerte aanvraag heeft gedaan;
  1. In de offerte die u via de e-mail heeft ontvangen kunt u de button "Afspraak maken" aanklikken;

Opdrachtbevestiging


Na het administratief verwerken van uw gegevens ontvangt u van Bricks de definitieve opdrachtbevestiging per e-mail. Om de snelheid te bevorderen zal Bricks de opdrachtnemer rechtstreeks vragen om met u of de verkopende partij contact op te nemen voor het inplannen van de afspraak.

Betaling


Zodra alles gereed is ontvangt u van ons een betalingsverzoek. Na betaling kunt u indien van toepassing daarna het rapport direct downloaden.

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7