Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

De verhuizer

Er zijn veel verhuizers te vinden. Door de goedkoopste verhuizer te kiezen, kunt u aardig wat geld besparen. Als u wilt gaan verhuizen, dan kunt u het beste verschillende verhuisoffertes van verhuizers opvragen. De meeste verhuizers hebben een internetsite, zodat u de verhuisofferte makkelijk online kan invullen.

Er worden bij een verhuisofferte verschillende vragen gesteld zoals:

- De oppervlakte van het huis;
- Welke (grote) meubels er verhuisd moeten worden;
- Bijzondere dingen die verhuisd moeten worden, zoals fietsen en huisdieren.

Aan de hand van deze vragen kan een verhuizer inschatten wat hij ongeveer nodig heeft om u te verhuizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijd, de grootte van de vrachtwagen en of er een verhuislift nodig is. Aan de hand van een online verhuisofferte kan er een voorlopig bedrag worden vast gesteld, maar voor het definitieve bedrag zullen de meeste verhuizers willen langskomen om te checken wat er echt allemaal verhuisd moet worden.

Wanneer u wilt verhuizen met behulp van verhuizers, dan is het verstandig om na te gaan of een verhuizer betrouwbaar is. Het zijn tenslotte wel uw spullen die u wilt verhuizen. Wilt u echt een betrouwbare verhuizer, ga dan na of het een erkende verhuizer is. Erkende verhuizers hebben bepaalde afspraken en garanties waar ze zich aan moeten houden. Uw inboedel is bijvoorbeeld verzekerd en alles gaat volgens de regels en afspraken. Op die manier kunt u zonder zorgen verhuizen.

Het heeft veel voordelen om u te laten verhuizen door verhuizers. De verhuizers nemen u een stuk extra werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat uw spullen veilig en in dezelfde staat dat ze waren van uw oude huis in uw nieuwe huis terecht komen. Als u gaat verhuizen met behulp van verhuizers hoeft u niet zelf met uw spullen te sjouwen. Het is wel duurder om u te laten verhuizen in plaats van het zelf te doen. Maar door de juiste verhuizer te kiezen, hoeft het niet heel duur te zijn. Door verschillende verhuis offertes aan te vragen, kunt u zien bij welke verhuizer u het beste uit bent.Verhuisbedrijf nodig?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7