Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Inpakken

Voordat u effectief begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak.

Pak bij voorkeur kamers een voor een in en doe geen verschillende bestemmingen in een doos. Dit is erg lastig wanneer u weer moet uitpakken. Pak ook niet alles in een keer in, maar slechts een aantal dozen per dag. Begin hier al ruim van te voren mee, maar pak wel eerst die spullen in die u maar zelden nodig hebt en bewaar de dagelijks te gebruiken spullen voor het laatst.

Geef op de ingepakte verhuisdozen aan in welke kamer ze horen en nummer ze ook. Maak ook een lijst met identificatienummers, die duidelijk weergeeft hoeveel dozen er per kamer en hoeveel dozen er in totaal gepakt zijn. Laat op de lijst ook wat ruimte vrij om bijvoorbeeld aan te geven in welke dozen waardevolle spullen zitten.

En ook heel belangrijk, zorg voor goede verhuisdozen en voldoende pakpapier. De meeste verhuisbedrijven stellen dit gratis beschikbaar als u de verhuizing door hen laat uitvoeren. Voor de boeken en zwaardere spullen zijn er speciale boekendozen. Zorg ervoor dat ingepakte dozen goed dicht zitten en dat ze het gewicht van de inhoud kunnen dragen.Verhuisbedrijf nodig?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7