Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Stucen

Stucadoors kunt u inschakelen als u uw muren en plafonds op een mooie manier wil laten afwerken. Of het nu gaat om een muurtje strak te laten zetten of juist uw hele woning opnieuw wil laten voorzien van een mooie afwerking, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze website vergelijkt voor u stukadoors op tarief en kwaliteit.

U kunt kiezen uit meerdere soorten afwerking, zoals pleisterwerk, schuurwerk, sierpleister, spackspuitwerk en ornamenten.

Pleisterwerk
Een bewerking van 1 laag met gips voor binnen met een dikte van ca. 2 tot 20 mm over bijvoorbeeld metselwerk of een oude stuclaag. De wanden en plafonds worden glad gemaakt en als afwerking wordt meestal voor sauswerk gekozen.

Schuurwerk
Een bewerking die afgewerkt wordt als een zanderige oppervlakte of als draaien met een schaduwwerking. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit (natuurlijk wit) opdroogt en dus niet meer gesausd hoeft te worden.

Sierpleister
Een afwerking waarbij steentjes van circa 1 tot 3 mm zorgen voor een egale korrelige structuur die al dan niet in wit, in meer dan duizend kleuren kan worden aangebracht.
Het is overschilderbaar met elke latex. Het geeft een fraaie korrelstructuur die past bij elk interieur.

Spackspuitwerk
Een afwerking waarbij pleister onder hoge druk op het te bewerken deel gespoten wordt. De pleister wordt verneveld en hiermee kan een fijne of grove textuur behaald worden. Het spuiten wordt ook wel spacken genoemd en is een bewerking die tegenwoordig in alle nieuwbouwwoningen toegepast wordt als wand en plafond afwerking.

Lijsten & Ornamenten
Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouw woning. Een ornamentenplafond geeft net dat stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis.Aannemer nodig voor een verbouwing?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7