Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Verkoopstyling

Heeft u het gevoel dat u er alles aan gedaan heeft om uw huis aantrekkelijk te presenteren?

Een verkoopstylist kijkt er anders naar dan u, met een frisse en professionele blik. Een paar kleine ingrepen van een verkoopstylist kunnen al een groot verschil maken en duur hoeft het niet te zijn. Een paar meubelen verschuiven, kussentjes op de bank en wat planten in het raam is soms al genoeg.

Voordelen van verkoopstyling

Het verkoop klaar (laten) maken van uw huis kan een doorslaggevende stap zijn wanneer u besluit om het te verkopen. Het is verleidelijk om uw woning te verkopen zoals u er altijd gewoond heeft. Statistieken laat echter zien dat gestylede woningen veel beter in de markt liggen dan vergelijkbare woningen die niet gestyled zijn.

Wanneer u alle overwegingen op een rijtje zet, geeft verkoopstyling u een grotere kans op het krijgen van de vraagprijs voor uw woning. De kosten voor verkoopstyling zijn relatief laag naast de voordelen die het met zich meebrengt en het is altijd goedkoper dan het verlagen van de vraagprijs van uw woning.

U wilt uw huis uiteraard zo snel mogelijk verkopen. Een woning die lang te koop staat wordt minder aantrekkelijk en kost u daardoor geld. Geld dat u waarschijnlijk liever in uw nieuwe woning wilt investeren.

Bewezen is dat verkoopstyling helpt bij het sneller verkopen van uw woning tegen een betere prijs en werkt voor elke woning, onafhankelijk van de grootte, stijl of locatie.Makelaar nodig?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7