Vergelijkwebsite.nl
Vergelijk en bespaar

Uw woning onder de aandacht

Om uw woning onder de aandacht te brengen van het grote publiek zorgt u er uiteraard voor dat uw woning te vinden is op internet. Dit is de plek om naar huizen te zoeken.

Uiteraard kunt u ook van traditionele media gebruik maken, zoals de krant. Onderstaand een paar tips voor het opstellen van een advertentie.

- Vermeld eerst de plaatsnaam. De meeste potentiële kopers zijn allereerst daarin geïnteresseerd.

- Noem een paar duidelijke pluspunten, bijvoorbeeld: een tuin met terras op het zuiden, een perfecte staat van onderhoud, nabijheid van winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer.

- Maak de tekst niet te lang, maar ook niet te kort. Mensen die op zoek zijn naar een huis hebben behoefte aan duidelijke en relevante informatie. Te veel tekst geeft onnodig ruis, te weinig geeft onvoldoende informatie.

- Zet het adres in de advertentie. Veel mensen willen eerst de buurt en de buitenkant van het huis eens rustig bekijken voor ze een afspraak voor een bezichtiging maken.

- Vermeld om welk type huis het gaat; een appartement, hoekwoning, tussenwoning, 2-onder-1-kapwoning of vrijstaande woning.

- Vermeld ook de indeling, bijvoorbeeld ind. entree met toilet, woon-/eetkamer (40m2), keuken. 1e Verd.: 3 slaapkamers, badkamer met ligbad. 2e Verd.: grote slaapkamer en zolder. Tuin op ZW.

- Vergeet de contactgegevens niet!Makelaar nodig?


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2001 ruim 453.629 aanvragen - Totaal 27.598 beoordelingen
Gemiddelde score 8,7